Vi vill börja med att hälsa Dig varmt välkommen till oss på KällbergElmberg!

Låt oss få presentera vårt kreativa team bestående av Malin Källberg, Anca Elmberg, Ulrika Löwgren, Caroline Stenlund, Johanna Norman och ibland gästspelar Julia Avander, 

VI tillsammans har något unikt att ge dig mer än själva hantverket av att skapa ett snyggt hår och vacker konst på huden.

Hos oss är du omgiven av vackra föremål och hantverk som alla bär en historia. Tillsammans med toner av skön musik vill vi som jobbar här verka som sanna kreatörer och bjuda dig på härlig inspiration som du tar med dig hem. 

 

Allt som är skrivet på vår hemsida är baserat på verkliga händelser. Kan förekomma vissa humoristiska inslag, känsliga personer bör beakta detta vid fortsatt koll av hemsidan. Texten är tagen från hjärtat och är KE's kommunikation just till dig, kopiering av text och innehåll är därför strängeligen förbjuden. Vid virtuella övertramp hemsökes denne av evigt irriterande hårstrån bakom hornhinnan och hembesök av juridisk myndighet.

Kärlek och Respekt, Vi gör vad vi vill Umeå 
Vid tangenterna, Anca Elmberg


Om KE-familjen

Malin Källberg

Företagets grundare

Likt en svepande, virvlande melodi så tonsätter Fru Källberg allas vår vardag. Som KE's konstnärlig handledare inom frisöryrket har hon med mycket höga krav på profession och kvalité dirigerat företagets laganda att varje dag göra det yttersta för att nå utmärkta resultat. Malin är en god och hjärtlig förebild för yrket då hon inte bara aktivt arbetar för att förändra synen på hur man förväntas vara i sin yrkesroll som frisör utan även ställer stora krav och förväntningar på våra leverantörer att förse marknaden med hållbara produkter. Jobbar även som tekniker för vår huvudleverantör Davines.

 

 

Annica anca Elmberg

Företagets grundare

Som sann visionär och konstnär har Annica sin palett full av kreativitet. Annica är företagets konstnärliga ledare i KE som helhet. I yrket som genuin konstnärsfrisör så ägnar hon sig helhjärtat åt konst och formgivning med håret som en av sina galleridukar. Med stor respekt för det traditionella hantverket inom frisöryrket är hennes kombination av ett skarpt öga för estetik och formgivning tillsammans med ett stort mod, karaktärsdrag som gör att hon tillsammans med Fru Källberg antar många av de gränsöverskridande tankarna som attraherar många medmänniskor. Det går inte att nämna för många gånger att kvinnan älskar färg, allt från den skiraste rosa till växtfärgens urbana hard-core. När fröken Elmberg inte konstnärsklipper så ägnar hon tid åt salongens konstnärliga uttryck och inspirerar till en medveten och hållbar livsstil, allt från att upplysa alla om att dricka mer vatten, följa hjärtat och använda deodorant fri från kemikalier.

Ni finner henne även En Trappa Ned där hon sedan juni 2015 tatuerar. - Vi gör vad vi vill Umeå.

  

Ulrika Löwgren

Här har vi vår estetiska talang som skapar  trendsäkert både i sin yrkesroll och hemmavid.             Innehar Master-diplom. Levererar stilfullt och säkert med finslipade tekniker. Ulrika är salongens vassaste humor-medarbetare och vi är mycket stolta över att få arbeta tillsammans med en av stadens härligaste kvinnor. Har avancerat till företagets titel - Sportchef och piskar på oss att ta hand om vår hälsa.       Med sin rejäla ärlighet, rikedom av humor och egensydda, underbaraste kläderna för de allra minsta gör att hjärtat bubblar över lite nu och då. 

 

Fru Stenlund - Caroline

 Fru Stenlund är en färgstark umeåprofil som är kreativ enda ut i fingerspetsarna. Flink både med klippsax och textilsax och skapar fantastiska klädsamma kreationer i sann vintage-anda. plockar garanterat fram det bästa i dåtid och nutid för en underbar symfoni. Caroline är mycket lagd åt den intelligenta-sidan och henne kan du rådgöra om det mesta, från skräddarsydda klänningar till mer fundamentala funderingar så som bygglov, isolering, carports-bygge, fastighetsbesiktningar, kemi, psykologi, hästsport, hästtransport med mycket, mycket, mycket mera. Kvinnan kan allt. Salongens mest impulsiva medarbetare, så ställer du frågan - Jaha, och vad har hänt sedan sist då? , Så har du garanterat underhållning för den närmsta timman.

Jojjen - Johanna Norman( föräldraledig våren 2018)

 Vår glada, balanserade och kärleksfulla kreatör! Kvinnan som tycker om att skapa, en självklarhet i yrket men även på hemmaplan. Genom åren har det både blivit kläder och utsmyckningar både till kropp och själ. Jojjen är nog KE´s kanske mest ödmjuka och minst högljudda familjemedlem men skarp och skärpt i både kreativitet och till orda. Äventyrslysten som har besökt många platser på vår jord men som uppskattar lika mycket lugnet i Norrlands inre vrår. Jojjen som hon även kallas blir förälder nu i vinter så vi önskar henne en fin föräldraledighet.

 

Lilla Paris upptäcker världen

Vår gull-Jullan som du kan läsa mer om här nedan upptäcker just nu universitetslivet med sin plugg-turné. Med andra ord, Julia har klivit vidare in i den akademiska världen för att studera ett tekniskt basår. Hon gästspelar ibland. 

Julia Avander

Får vi lov att presentera fröken Lilla Paris som är ensemblens ljuva kulturskatt på ämnet mat och "livsnjuteri". KE-familjens yngsta medlem som tangerar på personbästa bland medlemmarna gällande "vuxenpoäng". Med en finsmakande elegans och stor yrkesskicklighet är Julia en formidabel penselförare gällande färg inom frisöryrket, fröken botaniserar både i kemisk färg och ekologisk växtfärg för att skapa det mest välsmakande receptet till håret. Skall det talas om hållbar shopping och vett å etikett så är det Fröken Avander ni skall vända er till, hon kan med ord och rejäla visor sjunga om hur det bestämt skall gå till, gärna i utbyte mot ett spännande tips på ett kulinariskt resmål, inte någon som knäpper denna tös på näsan vill vi lova, helt klart en fantastisk förebild för våra medmänniskor att våga vara sig själv, på riktigt.