Välkommen till KällbergElmberg, en frisörsalong och kreativ byrå i Umeå. Vårt bokningssystem på internet är enkelt och säkert. Du kan när som helst under dagen boka in din tid.

Är du ny kund hos oss och är osäker på hur internetbokningen fungerar, hur lång tid det behövs till din behandling eller vill ha råd och inspiration angående din färg och form så är du hjärtligt välkommen att ringa eller komma in till oss.

Kommentarsfältet.

Vänligen lämna en notering i kommentarsfältet om ni har någon fundering över behandlingen när ni bokar online. Rim, hejarop och smicker accepteras också och ger pluspoäng hos er frisör. 

 

Problem med inlogg/skapande av användare?

Genom vår support/leverantör av bokningsprogram så har vi fått den rekommendationen att förekomma våra kunder med att meddela att det problem med ovanstående nämnt ämne, kan bero på att ni bokar från en Mac-dator - då måste ni använda Chrome eller Firefox som webbläsare. Vänligen uppmärksamma att ni även har den senaste uppdateringen på er dator. Viss problematik med mobiltelefonens nät kan utgöra en bekymmers-rynka. Självklart pushar vi på vår leverantör att göra programmet enklare för alla att använda men RING OSS om du inte kommer åt att boka online. Tackarrrr och förlåt.